Monday, 10 October 2011

nothing

bosannyer ari ni.............besok sekolah mcm biasa . tu yang seronok....x sabar nak jumpa kawan2 ....beso0k nak kena bertugas kat pss. pastu ade ictl..... saya ade banyak benda nak cerita tapi x boleh tulis kat sini.........bende ni mmg secret..... 

Sunday, 9 October 2011

BORINGNYER..........

hari ni cuti. memangla best kalau cuti tapi kalau x de keje skola atau takde bende untuk dibuat mmg boring.hari sabtu ari tu adalah hari yg paling best sbb saya terjun dari tingkat 3. best !!!

Saturday, 1 October 2011

fariha

saya mengucapkan terima kasih kpd fariha kerana buatkan blog. saya ingat blog ni mcm facebook rupanya hanya menulis kisah kita macam diari. tapi best gak luahkan perasaan dalam blog.

sahabat

rindunyer sahabat lama saya.....ntah bile kita akan berjumpa lagi...tahon ni saya kena pindah lagi...hrp-hrp saya x akan berpindah lagi lepas ni...